Carta oberta al nou Conseller d’Hisenda, Vicent Soler

image

Vicent Soler, tercer a l’esquerra de la foto, visita l’estand de COMEVA en Forinvest.

Benvolgut Vicent.

És un honor per a mí dirigir-me a tú en nom de tots els membres del Col.legi de Titulars Mercantils i Empresarials de València en la teua i nova condició de Conseller d’Hisenda. Entenem que el teu nomenament és tot un encert per part del Molt Honorable President de la Generalitat perquè unifiques, en la teua persona, la condició de professional format i de polític amb experiencia en la gestió. Formació i Experiència són dos valors que han de donar-te, a partir d’ara, clarividencia a l’hora d’afrontar esta nova etapa en la teua vida dedicada en este moment a gestionar els recursos dels contribuients. Amb formació i experiencia, la veritat, és que importa poc desitjar-te sort, encara que també la necessitaràs.

El Col.legi de Titulars Mercantils i Empresarials, que com saps és l’organisme col.legial més antic de la ciutat de València, ha recorregut fins ara un llarg camí junt a la Facultat d’Economia de la Universitat de València de la que has sigut Degà en els últims anys. En més d’una ocasió has pogut intercanviar inquietuds amb els membres del Col.legi de l’Empresa i son moltes les activitats que ambdues institucions han organitzat unides. Comeva patrocina una beca en el Grau de Finances i Comptabilitat, som asidus com a participants en el Fòrum de l’Ocupació i l’Empreniment i les relacions de la Facultat i el Col.legi són molt fluides i profitoses.

Col.legiats molt actius de Comeva  han impartit xerrades i masters en algunes assignatures dels cicles formatius de la Facultat d’Economia i sempre hem comptat amb la teua col.laboració i la vostra complicitat, conceptes naturals que compartixen actors que col.laboren en els mateixos àmbits, en la universitat o en el món empresarial. Crec que la missió que acceptes és complicada pero que tens les energies i virtuts suficients per a abordar qualsevol circumstància que es puga presentar. Des de Comeva volem renovar el nostre compromís amb el progrés de la societat valenciana i, en este cas, ens tens a la teua disposició per a qualsevol qüestió per a la que demandes la nostra col.laboració.

La nostra enhorabona.

Francisco Valero

Degà del Col.legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials de València.

València, 1 de juliol de 2015

 

 

Doyoumedia

Add your Biographical Info and they will appear here.