COMEVA felicita a José Manuel Pastor, nou Degà de la Facultat d’Economia

 

VALENCIA 12 2 13 El profesor José Manuel Pastor, vicedecano de la Facultad de Economía de la Universitat de València e investigador del IVIE (Instituto Valenciano de Investigaciones Económicas) FOTO MIGUEL LORENZO

El Col.legi de Titulars Mercantils i Empresarials de València vol felicitar al nou Degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València José Manuel Pastor, qui ha substituit a l’anterior degà, Vicent Soler, que actualment ocupa el càrrec d’Hisenda i model econòmic.

Vicedegà des de 2012, Pastor sempre ha demostrat un carácter afable, proactiu i dinàmic en les seues relacions amb el nostre Col.legi de l’Empresa. La relació de Pastor amb la nostra institució s’ha fet palesa en el desenvolupament d’iniciatives en les que Comeva ha participat activament como el Foro de la Empresa, Forinvest o les diverses actes de Graduació.

Pastor, estudiós de la branca més teórica de l’economia, és però un ferm defensor de la investigació i el treball en l’economia real, l’economia de l’empresa. Per al Col.legi de l’Empresa, el seu treball que ara podrá consolidar no és alié a que la Facultat d’Economia de València siga reconeguda com una de les millors en els diversos rànquings internacionals. José Manuel Pastor podrá ara incrementar l’excelència europea de la institució per a poder així servir al desenvolupament socioeconòmic de la Comunitat Valenciana.

El nou equip rectoral de la Facultat d’Economia està integrat, a més, pels professors Rosa Yagüe, Empar Pons, Manuela Pardo, Paula Pallarés, Francisco Muñoz, Dolores Montagud, Dolores Forés, Pedro Cillero, Salvador Castro y Joaquín Aldàs. Molta sort a tots i fel.licitats pel nomenament.

Doyoumedia

Add your Biographical Info and they will appear here.